En ole kyllä hetkeen katsonut niin mainiota ja huvittavaa tv-ohjelmaa kuin kuutoskanavan amerikkalainen "Naapurit helvetistä". Parjatun tosi-TV tarjonnan joukosta voi siis joskus löytää jopa todellisia helmiä. Tai sitten kyse on ainoastaan kieroutuneesta huumorintajustani...

Sarja kertoo pariskunnasta ja yhdestä kaverista, jotka ovat 20 v. ratkaisseet erimielisyyksiä vuokranantajien ja todella hankalien vuokralaisten välillä. Ohjelma on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta ennenkaikkea nauruhermoja kutkuttavaa herkullista huumoria, tosielämän tragikomediaa, johon edes harva sketsisarjojen käsikirjoittaja pystyisi.

Ensimmäisessä jaksossa tiimi menee tapaamaan aasialaissyntyistä nuorta miestä, joka ei ole maksanut vuokraansa ja kärsii asunnossaan toistuvista sähkökatkoksista. Poika ylläpitää pelisivustoa ja on ratkaissut tietokoneen sähköongelman sijoittamalla komeroon savuavan agrikaattorin, joka aiheuttaa todellisen häkämyrkytys- ja tulipalovaaran. Tiimi asentaa kellarin sähkökaapille kameran, jonka kuvasta paljastuu, että naapurin rouva käy katkaisemassa pojan sähköt. Syyksi rouvaa ilmoittaa yöllisen pelaamisen, joka pelottaa hänen lastaan, joka luulee, että käynnissä on sota. Rouva häädetään, poika maksaa vuokransa ja sähkökatkosongelmia ei enää esiinny.

Toisessa tapauksessa mennään hautausurakoitsijan luo, koska tämä ei suostu päästämään kaupungin putkimiehiä vuokraamaansa kiinteistöön. Kiinteistöstä paljastuu käynnissä oleva luvaton remontti krematoriohuoneessa, jonka johdosta krematoriouuni on ollut jo pitempään pois käytöstä. Osavaltion lakien mukaan vainajat pitää tuhkata tietyn ajan kuluessa. Tiloista paljastuu puuhylly, johon vainajia on sijoitettu muoviin käärittyinä pahvi- tai vanerilaatikoissa. Tämän tajuttuaan yksi tiimin jäsenistä menee ulos oksentamaan. Hautaustoimiston pitäjä pidätetään ja hänen yritystoimintansa loppuu siihen.

Toisessa jaksossa eräs nainen on häiriintynyt naapurinsa parvekkeella harrastetusta yöllisestä seksistä. Kun syylliseksi epäillyn vuokralaisen asuntoon mennään, tämä kimpaantuu ja lyö oven tiimin nenän edestä kiinni. Nainen asuu miesystävänsä kanssa ja on ollut väitettyinä seksinharrastamisaikoina yötöissä. Tiimi järjestää naisen suostumuksella asuntoon yllätyskäynnin, jonka seurauksena asunnosta löytyy alaston miesystävä pesäpallomailan kanssa komerosta. Asunnossa on myös kolme ihmisen kokoista ja näköistä naispuolista ns. seksinukkea -  yksi keittiön pöydällä istumassa, toinen kylvyssä ja kolmas makuuhuoneessa ns. toiminta-asennossa. Arvanette varmaan, että miesystävä nukkeineen sai asunnosta lentävän lähdön. Miehelle tuli niin kiire, että hän juoksi kadulle vain pyyhe ympärillään.

Sarja on alkanut jo jonkin aikaa sitten ja itselläni on tallennettuna vielä monta jaksoa. Tuskin maltan odottaa... Mutta hei, yötöitä tekevät kolleegat, oletteko ihan varmasti perillä siitä, mitä teidän asunnoissanne tapahtuu teidän poissaollessanne... ;)